Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ünlü oyuncu İsmail Hakkı Ürün KONTV’yi ziyaret etti

01.12.2021 22:02:00
Yer aldığı yapımlarla birlikte, Sakarya Fırat dizisinde ‘Durali Başçavuş’ karakteriyle hafızalarda yer edinen Konyalı Sanatçı İsmail Hakkı Ürün, medya sektörüne adım attığı KONTV’yi ziyaret etti.
Ziyaretin ardından Kerem İşkan’ın sunduğu Aykırı Gündem adlı programa konuk olan İsmail Hakkı Ürün, “Konyalı olmak gurur verici” ifadelerini kullandı.

Mihrali, Sakarya Fırat, Mehmetçik Kût’ul Amâre, Kuruluş Osman, Payitaht Abdülhamid gibi birçok dizi ve projede yer alan Konyalı Sanatçı İsmail Hakkı Ürün, mesleğe adım attığı KONTV’yi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, İcra Kurulu Üyesi İlker Özkan ve KONTV Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Toy ile bir araya gelen İsmail Hakkı Ürün, Anadolu Medyası’nın lokomotifi KONTV’nin önemli misyon üstlendiğine dikkat çekti.

İsmail Hakkı Ürün o günleri, “30 yıl önce temelleri atılan bu önemli kurumda görev yapmak benim için çok özel bir duygu, KONTV’de geçen yıllarımın mesleki kariyerimde hatırı sayılır katkıları var” sözleriyle özetledi.

Stüdyoları ve Anadolu Medya Grup İletişim Müzesi’ni de gezen Ürün, bir zaman tüneli yolculuğuna çıktığına vurgu yaparak, müzede bulunan o yıllara ait pek çok cihazı kullandıklarını hatırlatarak, dönemin şartlarında önemli çalışmalara imza atıklarının altını çizdi. Ürün, dizi ve sinema yolculuğuna ilişkin değerlendirmelerinde ise kalıcı ve halka dokunan yapımlarda yer almaya çalıştığını belirterek, samimiyetinden ve değerlerinden ödün vermeden doğru işler yapmaya çalıştığını söyledi.

Üstlendiği roller konusunda seçici olduğuna değinen Ürün, ben kendim gibi oynuyor ve doğru mesajlar vermeye gayret ediyorum dedi.  

“Belgesel çektiğim kamerayla fotoğraf çekindim”
KONTV’ye gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili olarak, “Zaman tüneline girdim” ifadelerini kullanan Ürün, “Dile kolay 30 sene olmuş. O zamanlar ne zorluklarla yayın yapılırdı, şimdi her şey dijitale geçmiş, her şey gelişmiş. 90’lı yıllarda belgesel çektiğim kamerayla az önce fotoğraf çekindi.

Yıllar sonra burada olmak çok güzel” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Aykırı Gündem programına konuk olan Ürün, Konyalı olmanın gurur verici ve aynı zamanda bu unvanı taşıyabilmenin de önemli olduğuna vurgu yaptı.Çalışanlarla hatıra fotoğrafı çeken Ürün, KONTV ailesine başarılar diledi. Yaşar Toy-Eylül Aşkın Akçay 

DİĞER HABERLER