Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında Selçuklu Belediyespor’a iki madalya

06.07.2021 21:24:00
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen Minikler ve Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri sona erdi.
1-4 Temmuz tarihleri arasında Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda düzenlenen müsabakalara, 33 ilden yaklaşık 400 sporcunun katıldı. Müsabakalarda Konya’yı temsil eden Selçuklu Belediyespor, şampiyonayı 2 madalya ile tamamladı. Mavi-beyazlı kulübün sporcularından Ali Enes Seren Türkiye Şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Minikler kategorisinde mücadele eden Gülce Dönmez ise şampiyonayı dördüncü sırada tamamladı. 

Büyük heyecana sahne olan final müsabakalarını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan da yerinde takip etti. Final maçlarının ardından dereceye giren sporculara ödüllerini Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı takdim etti.

“SELÇUKLU SPORUN MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Spora olan desteklerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı,“Burada hakikaten çok güzel müsabakalar gerçekleşti. Son final müsabakalarını da birlikte izlemiş olduk. Müsabakaya katılan bütün sporcularımızın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Aslında sıralamada birinci olanlar sevindi, ikinci, üçüncü, dördüncü olanlar biraz üzüldüler ama bizim gözümüzde, gönlümüzde hepsi birer şampiyon bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Selçuklumuzda bizde bütün spor faaliyetlerine ev sahipliği yapmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürümüze, Masa Tenisi Federasyonumuza, burada görev alan hakemlerimize, bütün ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyor hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

DİĞER HABERLER