Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Turkcell Bip Wep Nasıl Kullanılır?

05.05.2021 01:00:00
Son yıllarda kullanılan Turkcell Bip Wep nasıl kullanılır sorusu insanlar tarafından çok sorulmaktadır ve araştırılmaktadır.
Turkcell Bip Wep nasıl kullanılır?

İlk önce cep telefonların da Google Play Store, App Store ve Appmarket uygulamalarının olması gerekir. Şayet cep telefonlarınızda bu uygulamalar yok ise BİP yazarak 2222 ‘ye ücretsiz mesaj atabilir ve daha sonra gelen mesajlara basarak indirme işlemini yapabilir ve kullanabilirsiniz. En son da uygulamaları bilgisayar ya da tabletten internet sitesi üzerinden kullanabilirsiniz. Turkcell Bip uygulaması ücretsiz olarak kullanılmaktadır.


Turkcell Bip Nedir?
Turkcell Bip; kişiler internet üzerinden mesajlaşma, görüntülü konuşma ve sesli konuşma uygulaması olmaktadır. Bunun dışında silinen mesajlar, konum paylaşma, para transferi, caps ve grup mesajları özellikleri de olmaktadır. Turkcell Bip uygulaması; kişilerin internet üzerinden her zaman birebir ve grup olarak mesajlaşma imkanı sağlamaktadır.

Bu özelliklerin dışında uygulama rakipleriyle yarışmak için çeşitli ve farklı özellikler de sunmaktadır. Özelliklede para transferi özelliği çok önemli olmaktadır. Bu uygulamanın para transfer seçeneği ile istenilen kişiye mesaj göndererek çok kolay para transferi yapılabilmektedir. Herhangi bir IBAN numarasına gerek kalmıyor. Sadece para transferi yapacağınız kişinin telefon numarası yeterli oluyor.

Bu uygulamada çok farklı çıkartmalar da yer almaktadır. Eğlenmenizi sağlayacak içerikler sunmaktadır. İstediğiniz zaman Caps’de yapabilmek siniz. Turkcell Bip uygulamasında HD kalitesi ile görüntülü konuşmalar rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Turkcell Bip uygulamasının diğer bir özelliği ise uygulamada yer alan keşfet kısmı olmaktadır. Keşfet kısmın ile moda, spor yada teknoloji ve birçok alanla ilgili son detayları takip edebilirsiniz.

Turkcell Bip uygulamasındaki  oyunlar da yer almaktadır. Bu oyunlar sudoku, Bubble Shooter, Jelly Madness ve pek çok oyun olmaktadır. Son olarak da MSN uygulamasında da titreşim özelliği de bulunmaktadır.

Turkcell Bip’te Grup Kurma Özelliği Var Mı?
Bip uygulamasında wep, tablet ve mobil üzerinden 10 kişiye kadar grup oluşturulabilir ve görüntülü sohbet edilebilmektedir. Bip uygulamasında diğer uygulamalar nazaran grup kurma özelliği daha iyi olmaktadır. 
 
KONHABER / ÖZEL HABER

DİĞER HABERLER