Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Türk Kızılay Selçuklu'dan vatandaşlara hoşaf-ekmek ikramı

18.03.2021 15:34:00
Türk Kızılay Selçuklu Şubesi, Çanakkale cephesinde vatanı için kanını döken askerimizin günlük yemeği olan üzüm hoşafı ve bir dilim ekmeği Selçuklu ilçesinde oluşturduğu noktalarda vatandaşlara ikram etti.
Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe imza atan Türk Kızılay Selçuklu Şubesi, gerçekleştirdiği çalışmayla vatan savunmasının ne zor şartlarda yapıldığını bir kez daha hatırlatmış oldu.
Türk Kızılay Selçuklu Şubesi tarafından yapılan açıklamada, “Kızılay cephe gerisinde askerimize sağlık hizmeti verdi, söküğünü dikti, çayını demledi. Çanakkale’de şehit düşen askerimizin yanında Kızılaycılar hep vardı. Birlikte içtikleri bir tas üzüm hoşafı ve yedikleri bir dilim kuru ekmeği bugün herkes yesin, o günü anlasın istedik. Bugün aldığımız her nefes, Çanakkale'de verilen son nefes sayesindedir. Vatanını canı pahasına koruyan askerimizin ruhu şad olsun. Çanakkale Zaferi’nin 106. yılında bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

DİĞER HABERLER