Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Türk Kızılay’ı Konya Şubesi 1500 kişiye aşure dağıttı

19.08.2021 10:33:00
Türk Kızılay’ı Konya Şubesi, Muharrem Ayının 10’uncu günü kutlanan Aşure Günü dolayısıyla tarihi Mevlana Meydanında vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.
Afet ve insani yardım kurumu Türk Kızılay’ı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel geleneklerinden biri olan Aşure gününü yaşatmaya devam ediyor. Türk Kızılay’ı Konya Şubesi, Muharrem Ayının 10’uncu günü kutlanan Aşure Günü dolayısıyla tarihi Mevlana Meydanında vatandaşlara Aşure ikramında bulunuldu. 
‘Yapılan iyilikler bereketli olsun’ sloganıyla 1500 kişiye Aşure dağıtımının gerçekleştirildiği programla ilgili açıklamada bulunan Türk Kızılay’ı Konya Şubesi Başkanı Hüseyin Üzülmez, Muharrem ayının önemine değinerek, Aşure gününün hayırlara vesile olmasını diledi. Üzülmez, Türk Kızılay’ının afet ve insani yardım kurumu olarak paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel geleneklerinden biri olan bu günlerde de vatandaşın her daim yanında olduğunu ifade ederek, düzenlenen bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdiğini söyledi.

DİĞER HABERLER