Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

TURÇEVDER’den Başkan Erkoyuncu’ya ziyaret

27.02.2022 10:23:00
TURÇEVDER Başkanı Erol Yayla, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret etti.
TURÇEVDER (Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Başkanı Erol Yayla ve yönetim kurulu üyeleri, PANKOBİRLİK Genel Başkanı seçilen Ramazan Erkoyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

TURÇEVDER’in ziyaretinden memnun olduklarını belirten PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Ülkemizin gıda güvenliğinin riske girmemesi, milletimizin sofrasındaki azığın daha da artması için gayret ediyoruz. Çiftçimizin tarlasına tohumu attığı andan ürününü hasat ettiği güne kadar geçen sürede ihtiyaçları ve tüm giderleri anlamında daha güvenli bir alan açmak için çalışıyoruz. Bütün planlamalarımızı bu doğrultuda yaptık. Pancar, patates, ayçiçeği, mısır, buğday başta olmak üzere alımını yaptığımız ürünlerde regülasyon görevimizi devam ettiriyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz” dedi.  

TURÇEVDER Başkanı Erol Yayla ise: “PANKOBİRLİK Konya’mız ve ülkemiz tarımı için önemli bir görev üstlenerek çiftçilerimize sahip çıkmaktadır. Aynı zamanda Torku markasıyla da ülkemiz ve dünya genelinde adından söz ettirmesi bizleri mutlu ediyor. Konyalılar olarak bizler PONKOBİRLİK ve Torku markasına sahip çıkmalıyız. PANKOBİRLİK Genel Başkanı seçilen Ramazan Erkoyuncu’ya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, başarılar diliyoruz. Bizleri kabul ettiğinden dolayı da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.   

DİĞER HABERLER