Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Tüm şehirde maç havası: Konyaspor’u Konyalılar ateşliyor!

18.04.2024 14:08:00
Konyalı futbolseverler, Konyaspor’u ateşliyor! Sezon başından bu yana 7 bin seyirci ortalamasıyla mücadele eden Anadolu Kartalı, bahse konu periyotta oldukça problemli bir süreç geçirmişti.

Yeşil-beyazlılar evinde oynadığı Trabzonspor, Adana Demirspor, Hatayspor ve Ankaragücü maçlarında 16 bin seyirci ortalaması tutturken, bir anda kâbus deplasmanlardan birisi halinde geldi. Konyaspor, taraftarının desteğini arkasına aldığı bu 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 

 

Tüm şehirde maç havası hakim!
Mevlana şehri Konya, kentin takımı olan Konyaspor'a odaklandı. Şehirde herkes, Süper Lig’in 33. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor-Alanyaspor maçına kilitlendi. Çeşitli firmalar ve okullar, bu zorlu maçta Konyaspor’u yalnız bırakmamak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Konya’da son oynanan Trabzonspor maçında 14 bin 787, Adana Demirspor maçında 17 bin 537, Hatayspor maçında 13 bin 930 ve Ankaragücü maçında 18 bin 905 kişi stadyuma gelerek Anadolu Kartalı'nı desteklemişti. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER