Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Transferde son hafta! Konyaspor bu süreçte kaç takviye yapacak?

04.02.2024 11:06:00
Futbol camiasında hareketli hafta! 2023-24 sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi Cuma günü itibariyle sona erecek. Kadrosunu güçlendirmek için kıyasıya bir yarışa giren kulüpler, son kozlarını bu hafta gerçekleştirecek. Peki, Konyaspor bu süreçte kaç takviye yapacak?

 

2023-24 sezonunun en hareketli haftası başlıyor! 11 Ocak’ta açılan 2. Transfer ve Tescil Dönemi, bu hafta içinde; 9 Şubat Cuma günü itibariyle kapanacak. Kadrosunu güçlendirmek için kıyasıya bir yarışa giren kulüpler, son kozlarını bu hafta gerçekleştirecek. Peki, Konyaspor hangi mevkilere takviyeler yapacak? İşte detaylar…


En az 3 oyuncu planlanıyor
Konyaspor, transfer döneminin en hareketli haftasında en az 3 oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Stoper mevkii için görüşmelerini sürdüren yeşil-beyazlılar; buna ek olarak bir de on numara bölgesine takviye gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlı kurmaylar forvet noktasında fırsat transferi yakalaması halinde buraya bir takviye daha yapacak.


5 futbolcu Konyasporlu oldu
Konyaspor, 2023-24 sezonu 2. Transfer ve Tescil Dönemi’nde şu ana kadar olan süreçte 5 futbolcuyu kadrosuna kattı. Yeşil-beyazlılar Senegalli orta saha Emmanuel Boateng, Polonyalı kaleci Jakub Slowik, Sırp stoper Filip Damjanovic, yine Senegalli kanat Alassane Ndao ve Makedon golcü Valon Ethemi’yi renklerine bağlamıştı.

4 oyuncu takımdan ayrıldı
Anadolu Kartalı’nda forma giyen 4 futbolcu ise takımdan ayrıldı. Kosta Rikalı stoper Francisco Calvo, Fransız file bekçisi Paul Bernardoni ve Portekizli golcü Nelson Oliveira takımdan ayrılırken; genç kanat Ata Berk Karababa ise kiralandı. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER