Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Transferde kollar sıvanıyor

08.06.2021 18:47:00
Konyaspor, yeni sezon için kollarını sıvıyor. 5 Haziran’da yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile birlikte yeni başkanını da seçen yeşil-beyazlılarda, gözler transfere çevrildi.
Bu sezon 100. yılını geçirecek Konyaspor’da, öncelikli hedef düşük maliyetle maksimum verim alınacak oyuncular Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da, yeni sezon planlaması başladı. 5 Haziran’da yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Konyaspor’un yeni başkanı seçilen Fatih Özgökçen, mevcut teknik ekiple yola devam etme kararı alırken, yapılacak istişarelerin ardından transfer çalışmalarına resmen başlayacak. 

TRANSFER BÖLGELERİ BELLİ
Sezonun tamamlanmasının ardından KONTV’de yayınlanan Spor Gündemi programına katılan Konyaspor Sportif Direktörü Adnan Erkan, raporlarının hazır olduğunu ifade etmişti. Teknik direktör İlhan Palut ile sık sık konu üzerinde istişareler yaptığını vurgulayan Erkan, “Transferde golcü bir oyuncu düşünüyoruz. Buna ek olarak orta saha bölgesine bir takviye yapmayı da planlıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

HEDEF: DÜŞÜK MALİYET, MAKSİMUM VERİM
2021-2022 sezonunda 100. yılını yaşayacak olan Konyaspor, öncelikli olarak mali yapıyı düzeltmeyi planlıyor. Yeni başkan Fatih Özgökçen, 100. yıl hedefleriyle ilgili olarak önceliğin mali yapıyı düzeltmek olduğunu vurgularken, sportif başarının da kendiliğinden geleceğini ifade etmişti. Yönetim ve teknik heyetin buluştuğu ortak noktalardan biri ise; düşük maliyetli ve yüksek verim alınacak oyuncular oldu.

(Haber: Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER