Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Ticaret Bakanı Bolat: Ereğli her zaman kalbimde

04.06.2023 23:08:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kabinede Ticaret Bakanlığı görevine getirilen Ömer Bolat, görevi AK Parti Samsun Milletvekili ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan devraldı.
Bakanlık görevinin ilk gününde Ömer Bolat'ı AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, İlçe yönetimi ile birlikte Bakanlık makamına hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Ereğlili Ticaret Bakanı Bolat ‘a ata topraklarından Selam götürdüler. 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve İlçe yönetim kurulu tarafından yapılan bu ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu kaydeden Ticaret Bakanı Ömer Bolat şöyle konuştu; ” İstanbul’da doğdum büyüdüm ama özgeçmişimde her zaman Konya’nın Ereğli ilçesindenim diye her ortamda iftiharla belirttim, belirtmeye de devam edeceğim. Babam Ereğli’nin Hamidiye Mahallesinde doğdu büyüdü. Annem Aşıklar Mahallesinde dünyaya geldi. Annemin babamın benim aklımın, atalarımın memleketi olan Ereğli’mizi ve Konya’mızı saygıyla sevgiyle kalbimin en derinlerinde taşıdım. Bugün AK Partimizin Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve yönetim kurulu üyelerini bakanlıkta ağırladık. Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Ereğlili hemşehrilerime en kalbi teşekkürlerimi, şükranlarımı, sağlık, esenlik, barış, huzur, mutluluk ve iyi dileklerimi iletiyorum. Bakanlık çalışmalarımızda belli bir mesafe aldıktan sonra kısa süre içinde Ereğli’mizde hemşehrilerimizle birlikte olacağız" dedi.

DİĞER HABERLER