Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

TFON Avrasya’nın gözdesi

28.09.2022 15:01:00
Telefoncular Group bünyesinde üretilen TFON makine Avrasya MAKTEK fuarının gözdesi oldu. Özellikle TFON SURFAACER, TFON LEVELTECH makineleri yerli ve yabancı sanayicilerin büyük ilgisini çekti.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
İki büyük kıtanın en büyük makine sektörü buluşması olan İstanbul MAKTEK Avrasya 2022 Fuarı’na Konya Merkezli Telefoncular Group TFON makine damgasını vurdu. Fabrika müdürü Nevzat Harmankaya sektörün en önemli fuarı kabul edilen MAKTEK Avrasya 2022’nin en gözde standına sahip olduklarını belirtti. Harmankaya, “Sadece stant olarak değil Telefoncular Group TFON Makine ile de göz doldurduk. Telefoncular Group bünyesinde 2019 yılında kurduğumuz TFON Makine başta çelik merkezleri, otomotiv ve otomotiv yedek parça üreticileri, beyaz eşya, havlupan, iş makinaları ve metal mobilya üreticileri olmak üzere çeşitli sektörler için makineler üretmektedir. TFON Makine kurulduğu günden bu tarafa yaptığı yatırım, üretim ve istihdam stratejisi ile sektöründe önemli bir yere gelmiştir. TFON Makinede yerli ve milli üretimimiz ile ekonomimize katkıda bulunurken dünya markası olma yolunda da emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz” dedi.

“Başlangıç noktamız olan TFON SURFACER Çapak Alma ve Kenar Yuvarlama Makinemiz, Telefoncular Metal firmamızda aktif olarak kullanıldıktan sonra sektörün hizmetine sunulmuştur” diyen Harmankaya; “Makinelerimizin dünya ve Türkiye standartlarına uygunluğunu yerli üretim ve CE belgelerini alarak tescillemiş bulunuyoruz. Türkiye’de ilk ve tek olarak “TFON Leveltech Doğrultma ve Gerilim Giderme Makinemiz” Atılım üniversitesi Kalıntı Gerilme Ölçüm Testinden başarıyla geçmiştir. Bu makinemiz yerli ve milli üretilerek malzemelerdeki gerilimi alarak düzleştirilmesinde büyük önem arz etmektedir. Avrasya’nın en büyük makine sektörü buluşması olan MAKTEK Avrasya 2022 Fuarı’nda Manuel Çapak alma ve Gerilim giderme makinelerimizin sağladığı avantajı ve verimlilik konusundaki katma değerleri ziyaretçilerimiz tarafından büyük ilgi görmüştür.  İlk günden itibaren gelen yoğun talebi tüm enerjimizle karşılıyoruz. Bu ilginin güzel bağlantılara ve yeni projelere dönüşmesi hem müşterilerimizi hem de bizleri mutlu etmektedir. Yerli ve milli üretim olan makinelerimize yurt içi ve yurtdışından aldığımız çok fazla talepten dolayı en kısa zamanda yeni yatırımlar ve istihdam alanları için çalışmalarımız başlamıştır. En kısa zamanda yurt içi ve dışında vereceğimiz bayiliklerle tedarikçilerimize daha hızlı hizmet vermeye başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Harmankaya, sözlerini şöyle sonlandırdı: “TFON ailesi olarak dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerimizin makinelerimize gösterdikleri yoğun ilgiden oldukça memnunuz. Emeklerimizin karşılığını alıyor olmak mutluluk verici. Her zaman en iyisini yapmak olan vizyonumuzla koştuğumuz başarının mutlaklığı kaçınılmaz. Bu başarma hikayesine tanıklık etmek, farkımızı ve kalitemizi görmek isteyen herkesi standımıza bekliyoruz.” 

DİĞER HABERLER