Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Tekvandoda Türkiye’yi temsil edecek

16.10.2022 13:01:00
Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü tekvando sporcusu Emirhan Aldıran, Malta’da Türkiye’yi temsil edecek.
7-9 Ekim tarihlerinde Konya’da Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonası Milli Takım Seçme müsabakalarında Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü sporcusu Emirhan Aldıran, Malta’da yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
 
Konya’da gerçekleştirilen müsabakalarda 49 kiloda yaptığı maçların tamamını kazanan Aldıran, Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından ödüllendirildi. 
 
Aldıran Malta’da 25-28 Kasım tarihinde yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında Seydişehir Belediyesi adına maça çıkarak hem ilçesini hem de ülkemizi temsil edecek.
 
Sporcusunun şampiyonaya katılmasından dolayı büyük mutluluk yaşadığını kaydeden antrenör Mustafa Sevinç, “Sporcularımızın başarılarında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, bizlere her türlü imkanı sağlayan Seydişehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal'a teşekkür ederiz" dedi.
 
Başkan Tutal ise; “Spora ve sporcuya her zaman önem veriyor ve destekliyoruz. Her zaman biz sporcularımızın gücümüzün elverdiği ölçüde yanlarındayız. Sporcumuza Malta’da katılacağı şampiyonada başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER