Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Taksi duraklarındaki ticari taksi eksikliği giderildi

09.10.2022 12:17:00
Konya Şoför, Nakliyeci ve Otobomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Şen, Konya'daki ticari taksi eksikliğinin giderilerek, vatandaşların rahatlatıldığını söyledi.
Konuyla ilgili bilgi veren Başkan Ahmet Şen, “Odamıza vatandaştan gelen talep üzerine Konya Şoför, Nakliyeci ve Otobomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı ve Konya Büyükşehir Belediyesi UKOME iş birliğiyle İstasyon, Meram Tıp ve Farabi Hastanesi taksi duraklarına ticari taksilerden ilave yapılacaktır. Alınan kararın ardından odamıza üye esnaflardan 21 Eylül 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında başvuru talebi alındı. İstasyon Taksi Durağı için 198, Meram Tıp Taksi Durağı için 199, Farabi Hastanesi Taksi Durağı için ise 66 esnaf çalışmak için müracaatta bulundu. Başvurular arasından 08 Ekim 2022 tarihinde noter huzurunda çekiliş yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Konferans Salonunda gerçekleştirdiğimiz çekilişe başvuru yapan esnaflarımız da katıldı. 7. Noter huzurunda yapılan çekilişte 14 asil ile 14 yedek olmak üzere toplam 28 esnaf belirlendi. 4 esnaf İstasyon Taksi Durağında, 6 esnaf Meram Tıp Taksi Durağında, 4 esnaf ise Farabi Hastanesi Taksi Durağında çalışma hakkı kazandı" dedi. 

Noter huzurunda yapılan çekilişe katılan esnaflar, şeffaf olarak gerçekleştirilen çekilişten dolayı Başkan Ahmet Şen’e teşekkür etti.

DİĞER HABERLER