Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Stanojevic’i zor günler bekliyor! 3-5-2 mi? 5-3-2 mi?

27.09.2023 13:47:00
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’i zor günler bekliyor! Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynanan Ankaragücü maçında 3’lü savunmayı deneyen Sırp teknik adam, bu sistemin zafiyetiyle kalesinde gol görürken, avantajıyla da gol buldu.
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’i, zor günler bekliyor! Son günlerde takım dizilişi üzerinde duran Sırp teknik adamın kafası oldukça karışık. Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynanan Ankaragücü maçına 3’lü savunmayla başlayan Stanojevic, oyun içinde önce 5’li sonra da 4’lü savunmaya geçiş yapmıştı. Peki, Stanojevic’in kafasını karıştıran durum ne?
Stanojevic, 3’lü ve 5’li savunmayı deniyor
Ankaragücü maçında alışıla gelmiş savunma kurgusundan çıkarak 3’lü ve 5’li savunmayı deneyen Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic’in, zorlu Beşiktaş maçı öncesinde antrenmanlarda yine bu diziliş üzerinde duracağı öğrenildi. Sezon öncesi hazırlık kampının bir bölümünde de bu sistemi gözden geçiren Sırp teknik adamın, Beşiktaş maçında nasıl bir dizilişle sahaya çıkacağı merak konusu oldu.
Artıları da var eksileri de 
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Ankaragücü maçında denediği sistem üzerinde oyuncularının eksikliklerini belirledi. Her ne kadar Ankaragücü’nün bulduğu golde 3’lü savunmanın zafiyeti yaşansa da, Konyaspor’un bulduğu golde de 5’li orta sahanın avantajı bulunuyor. Sistemin artıları ve eksilerini gözden geçiren Aleksandar Stanojevic’in, bu konuda nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. 

DİĞER HABERLER