Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sosyal medyayı salladı! Konyaspor'un maskotu kavgaya karıştı

15.11.2023 11:58:00
Konyaspor’un maskotu Green sosyal medyayı salladı. Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’in 10. haftasında oynanan Konyaspor - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçının ardından saldırıya uğrayan Green’in o görüntüleri sosyal medyada büyük kitlelere ulaştı
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konyaspor, ligin 10. haftasında 12 Kasım Pazar günü saat 15.45’te Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.

Tatsızlıklar gündeme bomba gibi düştü!
Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı 96-89 kazanırken, maçın ardından yaşanan tatsızlıklar gündeme bomba gibi düştü. Maçın sona ermesinin ardından “Konyalım yürü” şarkısı çalarken; o esnada Balıkesirli oyuncular Konyaspor’un maskotu Green’e saldırdı. Green’in yerde olduğunu gören Konyasporlu oyuncular ise maskotu yerden kaldırarak Balıkesirli oyunculara tepki gösterdi. O esnada çalan Konyalım yürü şarkısının bir anda gergin müziğine dönmesi ise sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili olarak Konyaspor cephesinden ve yeşil-beyazlıların maskotu Green’den herhangi bir açıklama gelmedi. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER