Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları Konya'da lösemili çocuklar için uçtu

09.11.2023 14:15:00
Türkiye'nin gurur kaynağı SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları lösemi tedavisi gören ve iyileşmiş çocuklar için Konya'da gösteri uçuşu gerçekleştirdi.
LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfına kayıtlı lösemi tedavisi gören ve iyileşmiş çocuklar Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı akrobasi ekibi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları gösteri uçusu yaptı. 
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN KONYA SEMALARINDA
SOLOTÜRK ekibi, Konya semalarında gerçekleştirdikleri nefes kesici uçak gösterisiyle lösemili çocukları coşku dolu bir atmosferde buluşturdu. 
"KAHRAMAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BURADAYIZ"
Etkinlik hakkında konuşan SOLOTÜRK pilotu, "Bugün buradayız, Lösemiyle mücadele eden kahraman çocuklarımız için buradayız. Onların güçlü iradesini ve azmini görmek bizi gerçekten etkiliyor. Umarım bu gösteri, onlara moral verir ve geleceğe dair umutlarını daha da güçlendirir" dedi.
Konya'da gerçekleştirilen SOLOTÜRK uçak gösterisi, Lösemili Çocuklar, arasında büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı. Etkinliğe katılanlar, SOLOTÜRK pilotlarının yeteneklerini hayranlıkla izlerken, bir yandan da Lösemili Çocuklar için farkındalık oluşturmanın önemine dikkat çekti. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER