Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sırada Altay var

22.01.2022 16:15:00
Konyaspor, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 23. haftasında İzmir deplasmanında Altay’a konuk olacak. 23 Ocak Pazar günü Altay Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanacak müsabaka, saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Bitigen yönetecek.
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, ligin 23. haftasında İzmir deplasmanında Altay’a konuk olacak. Puan cetvelinde 42 puanla 2. sırada yer alan Anadolu Kartalı, 18 puanla 19. sırada bulunan Altay karşısında puan arayacak. 23 Ocak Pazar günü Altay Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanacak müsabaka, saat 16.00’da başlayacak. 

DÜDÜK ABDÜLKADİR BİTİGEN’DE
Altay ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Murat Ergin Gözütok üstlenecek. Adem Cinek ise müsabakada dördüncü hakem olarak yer alacak.

KONYASPOR’DA 2, ALTAY’DA 3 EKSİK
Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Konyaspor’da kart cezalısı Nejc Skubic ve Amar Rahmanovic bu maçta forma giyemezken, Altay’da ise ülkesinin milli takımında yer alan Andre Poko’nun yanı sıra, sakatlıkları devam eden Serge Arnaud Aka ve Cebrail Karayel forma giyemeyecek isimler olacak.

ALTAY’DAN JEST: BİLETLER 6 VE 42 TL
Altay takımı, 11 Ocak Salı günü geçirdiği trafik kazası neticesinde hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık için bilet fiyatlarını düzenledi. Siyah-beyazlı ekip maraton tribünün biletlerini Ahmet Çalık’ın forma numarasına ithafen 6 TL’den, numaralı tribün fiyatlarını ise Konya’nın plakasına ithafen 42 TL’den satışa sundu.

KONYASPOR, BİTİGEN İLE 8. RANDEVUDA
Konyaspor, Altay maçının hakemi olan Abdülkadir Bitigen ile 7 karşılaşmaya çıktı. Yeşil-beyazlılar bu maçlardan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Anadolu Kartalı bu süreçte Bitigen’in elinden 18 kez sarı, 1 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

ALTAY, ABDÜLKADİR BİTİGEN İLE 2. MAÇINDA
Altay, Kayseri bölgesi hakemi Abdülkadir Bitigen ile 2. maçına çıkacak. Bitigen nezaretinde TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Körfez İskenderun maçına çıkan siyah-beyazlılar, bu maçta rakibine 2-1 mağlup olurken, Bitigen’in elinden de 8 kez sarı 1 kez de kırmızı kart görmüştü.

ALTAY İLE 10. RANDEVU
Konyaspor, Altay ile Süper Lig nezdinde 9 maça çıktı. Anadolu Kartalı arda kalan 9 maçlık süreçte 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Konyaspor bu süreçte rakibine 17 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü. 

ALTAY İZMİR’DE PUAN VERMİYOR
Konyaspor, Süper Lig nezdinde Altay deplasmanlarında puan alamadı. Yeşil-beyazlılar İzmir’de oynadığı 4 karşılaşmada da rakibine mağlup oldu. Anadolu Kartalı, bu süreçte Altay filelerine 5 gol bırakırken, siyah-beyazlılarsa buna 11 golle yanıt verdi. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER