Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Silahlı saldırıya uğrayan hemşire hayatını kaybetti

20.01.2022 16:24:00
İstanbul Kartal’da hemşire Ömür Erez, görev yaptığı aile sağlığı merkezinde silahlı saldırıya uğradı. Hemşire hayatını kaybederken genç kadının sosyal medya üzerinden tanıştığı iddia edilen saldırgan kaçtı.
İstanbul'da saat 14.00 sıralarında Kartal 10 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi'nde, silahı ile içeriye giren Rahmi Uygun, Ömür Erez ile tartıştıktan başına ateş ateş etti. Ömür Erez ağır yaralanırken saldırgan Rahmi Uygun kaçarak uzaklaştı.
Hemşireye ilk müdahale sağlık merkezinde yapıldı. Hemşire Ömür Erez daha sonra ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Erez hayatını kaybetti.
Kaçan saldırgan için yakalama çalışması başlatıldı
İl dışından geldiği belirtilen saldırganın daha önce de hemşireyi rahatsız ettiği belirlendi. Olay yerine giden polis, emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. İl dışından geldiği belirtilen saldırganın daha önce hemşireyi rahatsız ettiği tespit edildi.
Çok sayıda suç kaydı ortaya çıktı
İstanbul Valiliği, şüpheliye ait arşiv araştırmasında “Kasten Yaralama, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, evrakta sahtecilik” gibi çok sayıda suç kaydının olduğunun belirlendiğini açıkladı. Kaçan saldırganı Bağcılar'da yakaladı.

DİĞER HABERLER