Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sezon içinde kırılma yaşadık

05.06.2023 17:22:00
Konyaspor’un başarılı futbolcularından Soner Dikmen, Süper Lig’in 37. haftasında iç sahada oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan Karagümrük maçının ardından Kontv’ye özel olarak konuştu. Dikmen, “Sezon içinde bir kırılma yaşadık. Önemli olan bunu atlatmaktı” dedi
Konyaspor’un başarılı orta saha oyuncularından Soner Dikmen, Süper Lig’in 37. haftasında iç sahada oynanan ve 1-1’lik eşitlikle sonuçlanan Karagümrük maçının ardından Kontv’ye özel olarak konuştu. Dikmen, hem takım olarak hem de kendi performansında kırılmalar yaşadıklarını ifade etti.

“İnşallah yeni sezonda daha iyi olacağız”
Yeşil-beyazlıların başarılı orta sahası, “Sezon anlamında bir değerlendirme yapacak olursak, iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Sezon içinde bir kırılma yaşadık. Önemli olan o kırılmanın takım halinde devam etmemesiydi. Sonuçta o kırılmayı atlattık. Son haftalarda bir galibiyet serisi yakaladık. Şimdi son maçımıza Beşiktaş karşısında çıkarak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. İnşallah yeni sezonda daha iyi olacağız” dedi.

“Önemli olan takıma katkı vermekti”
Kendi performansıyla ilgili olarak da konuşan Dikmen, “Bu sezon takım halinde sezona iyi başlayamadık. Ben de kendi adıma bir kırılma yaşadım. Önemli olan o kırılmadan çıkıp takıma katkı vermekti. Şükürler olsun kendi adıma da sezonun sonunu güzel getirdim diyebilirim. Şimdi yeni sezona odaklandım” diye konuştu. (Harun Susal)

DİĞER HABERLER