Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Şeytanın bile aklına gelmez! Konya Narkotik polisi yakaladı

22.09.2022 12:14:00
Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şubeler ile Amirlikler kentin huzur ve güveni için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise başarıya doymuyor. Başarılı ekip, düzenledikleri operasyonda zehir tacirlerinin otomobil çamurluk davlumbazı içerisine zulalanmış metamfetamin buldu. O anlar kameraya da yansıdı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapmış oldukları çalışmalarda Ankara Yolu üzerinde şüphe üzerine bir otomobili durdurarak arama yaptı. 

Otomobilde yapılan detaylı arama sonucunda hassas burunlu Narkotik köpeği Alex'in de yardımıyla otomobilin sol arka çamurluk davlumbazı içerisine zulalanmış vaziyette 2 parça halinde 1.590 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan iki şüpheliye “Uyuşturucu Madde Ticaretinden ve Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan işlem yapılırken, adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: Adem YILDIZ

DİĞER HABERLER