Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Seydişehir’de Wi-Fi hizmeti büyük ilgi görüyor

30.01.2022 13:01:00
Seydişehir Belediyesi tarafından ilçe meydanlarına yerleştirilen ücretsiz Wi-Fi hizmeti büyük ilgi görmeye devam ediyor.
Ücretsiz Wi-Fi hizmetinin ilçe sakinlerine sunulmasından itibaren 4 aylık süreçte yaklaşık 3 bin kişinin yararlandığı hizmette kullanıcı sayısı artarak devam ediyor. 

Geçtiğimiz aylarda Milli İrade Meydanı ile Hükümet Konağı Meydanında hizmete sunulan ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanan ilçe sakinleri, sunulan hizmetten dolayı Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler. 

Wi-Fi hizmetinin Seydişehir’de büyük karşılık bulduğunu, her geçen gün kullanıcı sayısının artarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “İlçemiz meydanlarında hizmete sunduğumuz Wi-Fi hizmetimiz vatandaşlarımız tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Güvenli veri yönetimi ile birlikte bu hizmetimizden sınırsız bir şekilde yararlanan ilçe sakinlerimizin sayısı da her geçen gün artıyor. Wi-Fi Hizmetimizin kullanılmaya başlandığı 4 aylık süreçte yaklaşık 3 bin vatandaşımızın yararlanması, bu hizmetimizin ne kadar yerinde bir hizmet olduğunun göstergesidir” dedi. 

Nüfus yoğunluğunun bulunduğu kamuya açık alanlarda Wi-Fi hizmetinin kapsam alanını genişleteceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “65 bin nüfusa sahip ilçemizde nüfusumuzun %60’ı merkezde ikamet etmektedir. Dolayısıyla kamuya açık alanlardaki yoğunluk da buna bağlı olarak artmaktadır. Bu yoğunluğu göz önüne alarak ilçemizdeki kamuya açık ve yoğun olarak kullanılan yerlerde Wi-Fi hizmetimizin kapsam alanını genişletmek için çalışmalara devam ediyoruz. Yeni alanlarımızla birlikte ücretsiz Wi-Fi hizmetimizden daha çok vatandaşımızın yararlanmasını sağlamış olacağız. Çalışmalarımızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.  

DİĞER HABERLER