Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Seydişehir’de buzlanmaya karşı mücadele devam ediyor

17.02.2021 14:23:00
Seydişehir Belediyesi ekipleri karla mücadele kapsamında, aralıklarla etkisini gösteren yoğun kar yağışından sosyal hayatın etkilenmemesi için yollarda olası buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıkların günler öncesinden tamamlandığını Belediye ekiplerinin, şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde aralıklarla etkili olan kar yağışıyla mücadele ettiğini kaydetti. 
Kar yağışından dolayı ulaşımdaki olası aksaklıkları önlemek için çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ve Makine İkmal Müdürlüğü koordinesindeki ekipler, karla mücadele çalışmalarının yanı sıra yollardaki buzlanma riskine karşı da önlemler alıyor.
Karla mücadele noktasında yoğun mesai harcayan ekiplerin aralıksız çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal” belediye olarak günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz araç ve ekipmanlarıyla 24 saat hazır kıta bekliyorlardı. Belediyemizin araç filosunda bulunan kar temizleme araçları sayesinde daha seri bir şekilde hem kar temizleme hem de tuzlama yapıyoruz. Gerekli bölgelerde tuzlama ve yol açma çalışmalarını yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Şehir merkezinde başta ana arterler olmak üzere tüm mahallelerimizde çalışma yapan ekiplerimiz, tuzlama ve solüsyon uygulamalarına gece boyunca sürdürdü” dedi.

DİĞER HABERLER