Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Selçuklu'da 1 Milyon TL değerinde sahte tişört operasyonu

09.06.2025 09:57:00
Selçuklu'da piyasa değeri 1 milyon TL olan 1.500 sahte tişört ele geçirildi. Şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, 22 Mayıs 2025 tarihinde KOM Şube Müdürlüğü ve Selçuklu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aldığı bir ihbar üzerine operasyon düzenlendi. İstanbul’dan Selçuklu’ya fatura ve belgeleri olmayan, çeşitli markalara ait yaklaşık 1.500 adet sahte tişört getirildiği tespit edildi.

PİYASA DEĞERİ 1 MİLYON TL! 
Piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan sahte tişörtlere el konuldu. Şüpheli şahsın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Yetkililer, kaçak ve sahte ürünlerle mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti.(Yunus Köroğlu) 

DİĞER HABERLER