Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sarıyer'de otoyolda sürücüyü darbeden şüpheliler yakalandı

27.11.2022 14:22:00
Şüphelilerin sürücüyü darbettiği anlar, başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı

İSTANBUL (AA) - Sarıyer'de, TEM Otoyolu'nda "makas" atarak ilerledikleri gerekçesiyle kendilerini uyaran sürücüyü darbeden iki şüpheli gözaltına alındı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saat 22.40 sıralarında TEM Otoyolu Sarıyer mevkisinde gerçekleşen "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarıyla ilgili çalışma yaptı.


Otoyolun Ankara istikametinde 34 AYD 006 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan O.A. isimli kişinin, makas atarak ilerleyen 34 CZG 137 plakalı otomobilin sürücüsünü korna çalarak uyardığı belirlendi. Bu araçtaki şüphelilerin ise kendilerine korna çalan sürücüyü, otomobille önünü keserek durdurup darbettikleri tespit edildi.


Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan ekipler, araç plakası üzerinden H.C.Y. (22) ve E.E.A'yı (19) gözaltına aldı.


Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından adli makamlara sevk edildi.


Bu arada, şüphelilerin sürücüyü darbettiği anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin araçla önünü kestikleri otomobildeki sürücüyü zorla dışarıya çıkarmaya çalışması ve darbetmeleri yer aldı. Yine, darbedilen sürücünün aracıyla hareket etmesinin ardından şüphelilerin de kendi otomobillerine binerek olay yerinden uzaklaşması görülüyor.


DİĞER HABERLER