Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Saniyeler içinde araçtan cep telefonunu çaldı

17.03.2022 11:40:00
Konya’da bir hırsız, aracın kapısını açıp koltuğun üzerinde bulunan telefonu saniyeler içinde çaldı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay geçtiğimiz gün Meram ilçesi Larende Caddesi üzerinde bulunan bir ekmek fırınının önünde meydana geldi.

İddiaya göre, fırında çalışan bir kişi ehliyet kursuna gitmeden önce evraklarını almak için aracıyla fırının önüne geldi. Ne olduysa işte tam bu sırada oldu.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde aracın yanına gelen hırsızın kapıyı açıp koltuğun üzerinde duran cep telefonunu saniyeler içerisinde çaldığı görüldü.

Araç sahibi ile hırsızın kesişmesine ramak kalmıştı ki hırsız yine saniye farkıyla hiçbir şey sezdirmeden sakince olay yerinden uzaklaştı.

Aracına binen vatandaş, daha sonra telefonunu bulamadı. Her yerde kayıp telefonunu arayan kişi, işyerine ait güvenlik kamera görüntüsünü izlediğinde telefonunun çalındığını tespit etti.

Telefonun sahibi karakola giderek, hırsızlık anı net bir şekilde görünen şahıstan şikâyetçi oldu. Güvenlik kameralarını hesaba katmayan hırsız ekipler tarafından her yerde aranıyor. (Konhaber / Kemal Sayın)

DİĞER HABERLER