Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Konya'ya geliyor! Üniversiteli gençleri Alper Gezeravcı ile buluşturacak

21.02.2024 19:24:00
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır bir dizi programlara katılmak üzere 22 Şubat Perşembe günü (yarın) Konya’ya geliyor. Konya OSB’de 2 yeni fabrikanın açılışı yanı sıra Bakan Kacır, Selçuk Üniversitesi’nde “Alper Gezeravcı ile Gençlerle Söyleşi” programına katılacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, 22 Şubat Perşembe günü Konya’ya geliyor.


Bakan Kacır, Konya programında önce Konya Valiliğini ziyaret edecek. Ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Kacır, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Protokol İmza Töreni’ne katılacak.


Konya OSB’de yeni fabrika açılışına katılacak
Bakan Kacır, Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Orweld Elektrot Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Fabrika açılışına katılacak.

Üniversiteli gençleri Alper Gezeravcı ile buluşturacak!
Teknoloji Bakanı Kacır ayrıca Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile üniversitelileri buluşturacak. Program Selçuk Üniversitesinde gerçekleşecek.


Bakan Kacır, Karatay’da Akıllı Teknolojiler  Tasarım, Geliştirme ve Prototipleme Merkezi Açılışı’nın yanı sıra Selçuklu’da yer alan Kapsül Teknoloji Platformu’nu ziyaret edecek.


Konya’da dolu dolu programlara katılacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Konya’nın Zafer Meydanı’nda Esnaflarla bir araya gelip ardından Konya Sanayi Odası’nda Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na katılacak.

 

DİĞER HABERLER