Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Sabriye Gür, İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek

29.06.2022 12:33:00
Kocaeli’de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda yine Meram Belediyespor rüzgarı esti. Meram’a üç birincilik, bir ikincilik ve bir de üçüncülükle dönen takım oyuncularından Sabriye Gür, daha önce elde başarılarla birlikte Konya’da gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Meram Belediyesporlu Kick Bokscular, 20 - 27 Haziran 2022 tarihleri arasında Kocaeli’de gerçekleştirilen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda yine önemli başarılara imza attı. Şampiyonada Emircan Abdullah Beserek 63 kiloda, Bilal Alp 37 kiloda ve Sabriye Gür 70 kiloda Türkiye Birincisi olurken Elanur Özdemir 32 kiloda Türkiye ikincisi, Tuğçe Mine Aybilek ise 65 kiloda Türkiye üçüncüsü oldular. Daha önce elde ettiği başarılara ek olarak Türkiye Şampiyonası’nda da altın madalya ile buluşan Sabriye Gür Avrupa Şampiyonası’nda ve Konya’da gerçekleştirilecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.  
ONLAR SPORTİF BAŞARILAR İÇİN EMEK HARCADIKÇA BİZLER DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 
Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan tüm sporcuları ve hocalarını tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ulusal ve uluslararası tüm platformlarda başarının Meram Belediyespor için bir gelenek haline geldiğini ifade etti. Konya’ya madalya ile dönen tüm sporcuların yaşadığı gururdan daha fazlasını kendilerine yaşattıklarını belirten Başkan Kavuş, “Kick Boks takımımız bizlere yine büyük bir gurur yaşattı. Gençlerimizin sporla iç içe olmaları amacıyla verdiğimiz desteklerin madalyalarla taçlanması ne kadar güzel işler yaptığımızın bir göstergesidir. Sporcularımızın da hocalarımızın da emeklerinin karşılığını bu şekilde almasından daha güzel bir duygu olamaz. Sadece madalya alanları değil, turnuvaya katılan her bir sporcumuzu tebrik ediyorum. Sabriye Gür kızımızı da Avrupa Şampiyonası’nda ve Konya’da gerçekleştirilecek İslami Dayanışma Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandığı için özellikle tebrik ediyorum. Onlar kazandıkça bizler gençlerimiz ve çocuklarımız için daha fazla şeyler yapabilmenin derdini omuzlarımızda hissediyoruz. Onlar yeterki kazansın yeterki sporla meşgul olmaya devam etsinler. Bizler gençlerimize her yönden destek vermeye, verdiğimiz desteği artırmaya hazırız” diye konuştu.  

DİĞER HABERLER