Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Rize’de Meral Akşener’e büyük tepki! “Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz”

20.05.2021 16:09:00
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e İkizidere’li vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar Akşener’e, "Buraya neden geldiniz, çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz”dedi. Akşener, Çayeli ilçesinde de bazı vatandaşlar tarafından protesto edildi Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "terörist Akşener" şeklinde slogan attı.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,bir dizi ziyaretler için Rize'ye gitti. Rize'nin İkizdere ilçesine giden ve esnaf ziyareti yapan Akşener'e İkizidere'li vatandaşlardan tepki geldi.

Vatandaşlar Akşener'e ,"Buraya neden geldiniz. Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz"dediler.

İyi Partililer bu durumda vatandaşlara sözlü ve fiili saldırıda bulundular. Polis iki tarafı ayırırken,genel başkan Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini bırakıp, taş ocağına gitti.

İkizdere'de esnaf ziyareti yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e İkizdereli vatandaş Havva Sevgen tepki gösterdi. Sevgen,"Buraya neden geldiniz.

Cumhurbaşkanımızı Netenyahu'ya benzeterek ne demek istediniz. Amacınız nedir?, Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz, provakatörlük için geldiniz"dedi.

Akşener'in ise cevabı, "Sus konuşma,işine bak,defol burdan" dedi. Daha sonra İkizdere'li başka bir grup vatandaşlar Akşener'e aynı tepkiyi gösterince ortalık bir anda karıştı.

DİĞER HABERLER