Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Rezerv Lig, tutuk başladı

18.08.2022 15:18:00
Konyaspor’un gençleri, Rezerv Lig’in 2. haftasında Başakşehir’i konuk etti. Cumhuriyet Sahası’nda oynanan karşılaşma, konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakayı Konyasporlu kurmaylar da takip etti.
Konyaspor’un genç oyuncuları, Rezerv Lig’in 2. haftasında Başakşehir’i ağırladı. Ligin ilk haftasında Ankaragücü deplasmanından 3-1’lik skorla galip ayrılan yeşil-beyazlılar, sezonun ilk mağlubiyetini Başakşehir karşısında aldı. Merkez Selçuklu ilçesinde yer alan Cumhuriyet Sahası’nda oynanan karşılaşma, konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Başakşehir’e galibiyeti, 63 (Penaltı) ve 74. dakikada attığı gollerle Batuhan Çelik getirdi. Konyaspor’un tek golünü ise 75. dakikada Mevlana Halis Erdoğdu kaydetti.

Yönetimden yakın takip
Konyasporlu kurmaylar, yeşil-beyazlı gençleri yalnız bırakmadı. Konyaspor Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, Genel Sekreter Sertaç Tuza, As Başkan Targun Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Pirinç ile aynı zamanda 1922 Konyaspor Başkanı da olan Zahir Renklibay da zorlu karşılaşmayı yerinde takip etti. (Mustafa Durmuş)

DİĞER HABERLER