Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Recep Uçar: "Slowik önemli bir isim"

04.05.2025 10:57:00
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda oynanan Antalyaspor maçındaki kaleci rotasyonu hakkında konuştu.

Slowik’in deneyimli bir kaleci olduğuna değinen Uçar, “Slowik bizler için önemli bir isim. Maalesef sakatlık yaşamıştı. Sonrasında Deniz kaleyi devralmıştı. Bazı maçlarda ufak tefek hataları olsa da Deniz o bölümde çok iyi performans gösterdi” dedi.

“Slowik hazırdı”
Uçar, “Slowik iyileştikten sonra Galatasaray maçı öncesinde de hazırdı. Biz Deniz ile devam etmek istedik. Çok iyi çalışan çok profesyonel bir kalecimiz. Performansını bugün sizler de gördünüz. İlk yarıda kurtardığı pozisyonlarla bizi oyunda tutan isimdi. Böyle bir karar aldık. Hem onu ödüllendirmek hem de Deniz arka arkaya maçlar oynamıştı bir es vermek istedik. Çünkü zaman kadroda biraz daha yenileme yapmanın katkı sağladığını düşünebiliyorum. Dolayısıyla maçın özelindeki kararımız Slowik’ti” diye konuştu. (Büşra Üstündağ)

 

DİĞER HABERLER