Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Polisten kaçan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü kazaya neden oldu

14.04.2022 10:59:00
Konya’da polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil kaçmaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca, şüpheli araç ile polis arabasının kazaya karışması ile son buldu.
Alınan bilgiye göre Selçuklu ilçesinde devriye görevindeki polis ekipleri, şüphelendiği 42 AGM 935 plakalı aracı durdurmak istedi. Otomobilin sürücüsü, uyarılara rağmen kaçmaya başladı. Polis ekipleri alarma geçiren otomobil, takibe alındı. 
KOVALAMACA KAZA İLE SON BULDU
Yaklaşık yarım saat süren kovalamaca Bosnahersek Mahallesi İnci Sokak’ta polis ekibi ile şüpheli aracın kazaya karışması ile son buldu. Araç içerisinde bulunan 2 kişi teslim olmak yerine bu kez de yaya olarak kaçmaya başladı. Yaya olarak kaçmaya başlayan şüpheliler kısa sürede yakalandı. 
BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR
Arkadaş olduğu öğrenilen F.K(17) ile E.C(17) olayın ardından birbirini suçladı. Yapılan incelemeler sonucunda sürücünün F.K olduğu ve ehliyetinin olmadığı için kaçtıkları tespit edildi.

10 BİN TL PARA CEZASI VERİLDİ
17 yaşındaki ehliyetsiz sürücüye polisin “dur” ihtarına uyamamak, kırmızı ışık ihlali ve trafiği tehlikeye sokacak şekilde araç kullanmak suçlarından toplamda 10 bin lira para cezası kesildi. İncelemenin ardından otomobil çekiciyle otoparka kaldırıldı. (Haber- Kerim Cengil) 

DİĞER HABERLER