Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Polisin şüphesi silah kaçakçılarını yakalattı

29.07.2022 10:44:00
Konya polisi, şüphelendiği bir otomobile hur ihtarında bulundu. Polis ekiplerinden kaçmaya başlayan otomobil kovalamaca sonucu yakalandı. Yapılan aramada otomobilin bagaj kısmına gizlenmiş 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Silah sevkiyatını yapan 2 kişi ise tutuklandı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütleri ve silah kaçakçılarıyla mücadele çalışmaları kapsamında uygulama noktasında şüphelendiği bir araca dur ihtarında bulundu.
Dur ihtarına uymayarak kaçan araçla polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından aracı durduran polisler, yapılan aramada otomobilin bagajına zulalanmış halde ruhsatsız 4 Adet 7 mm çaplı tabanca, 6 Adet 9 mm çaplı tabanca ve 5 Adet şarjör ele geçirdi. Otomobildeki 2 şüpheli de gözaltına alındı.
‘Ruhsatsız Silah, Bıçak veya Mermi Bulundurma, Satın Alma veya Taşıma, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa Muhalefet’ suçundan gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

DİĞER HABERLER