Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Oyun severlerin beklediği GTA 6 fragmanı yayınlandı: Rockstar Games sızdırıldığını duyurdu!

05.12.2023 02:20:00
Tüm zamanların hem en çok satan hem de en sevilen bilgisayar oyunlarından biri olan GTA (Grand Theft Auto) yıllardır oyun severlerin heyecanla beklediği "GTA 6" müjdesini geçtiğimiz günlerde duyurdu. GTA 6 fragmanı, an itibariyle yayınlandı.

Serinin 5. oyunun üzerinden geçen 10 yılının ardından Rockstar Games GTA 6'yı görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Serinin en popüler oyunlarından olan GTA Vice City'de olduğu gibi yine Miami'de geçmesi beklenen oyunun, oyuncuları en çok heyecanlandıran özelliği ise GTA serilerinin haritasına kıyasla çok daha büyük bir haritanın sunulacak olması olması oldu.

 

FRAGMAN SIZDIRILDI!
Rockstar Games, 2 Aralık 2023 tarihinde yaptığı bir duyuruyla GTA 6 fragmanının 5 Aralık Salı günü Türkiye saati ile 17.00'da yayınlanacağını duyurdu. Ama fragman, Rockstar Games'in resmi youtube kanalında paylaşılmadan 30 dakika önce sızdırılmıştı.

 

SIZINTILARDAN DOLAYI ERKEN PAYLAŞILDI

Oyun yapımcısı Rockstar Games ise sızdırılan fragmanla ilgili açıklama yaparak oyunun ilk görüntülerini kendi resmi youtube kanalında 17.00'da yayınlanması planlanan fragmanı erken yayınlamak zorunda kaldığını duyurdu. 

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER HABERLER