Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Öksürüğü şıp diye kesiyor! Gece gelen öksürük krizlerini hemen bitirin! Üstelik her evde var

14.01.2024 15:30:00
Kış aylarının gelmesiyle havalar soğudu. Özellikle çocuklar ve bağışıklığı düşük olanlar bu soğuk havalarda daha çok hastalanıyorlar. Genelde grip veya öksürük hastalığı yaygın olarak görülüyor. Bazen gündüz öksürük olmazken gece öksürük krizleri geliyor. Bu yöntemle gece gelen öksürüğü anında kesmek mümkün.

Havaların soğumasıyla beraber hastalıklarda arttı.  Özellikle kış aylarında grip ve öksürük çok yakalanılan hastalıklar arasında. Çocuklarda ve bağışıklığı düşük olanlarda daha çok görülen bu hastalıklar geceleri daha da artmakta. Gün içerisinde öksürmeyen çocuklar bazen geceleri öksürükten uyuyamıyorlar.

Öksürük için genelde bitki çayları ile vücudu destekleyerek yavaş yavaş iyi olmayı beklerken, bazen de anında kesilmesini isteriz.

BU YÖNTEM ÖKSÜRÜĞÜ HEMEN KESİYOR

 

Öksürük için ilaç kullanır ya da alternatif olarak bitki çayları içeriz. Bu yöntemler sağlığımızı desteklerken öksürükten hemen kurtulmak isteriz. Her evde yapılabilecek bu kolay yöntemle öksürüğü hemen kesmek mümkün. Üstelik herhangi bir şey yiyip içmenize gerek yok.  

 

ÇOCUKLARDA GECE GELEN ÖKSÜRÜK KRİZLERİNDE ÇOK ETKİLİ

 

Gece öksürük krizi tutan çocuklarda çok daha etkili olan bu yöntemi deneyen aileler sonuçlarını görünce şaşırıyorlar. İşte bu kolay yöntemin tarifi;

 

 

Su ısıtıcının içerisine su doldurup bulunduğunuz odada kaynatın. Su kaynadıkça oda nemlenecek ve boğazınız rahatlayacak. Odanın nemlendikçe öksürüğün azaldığını ve kısa süre içerisinde kesildiğini göreceksiniz.

 

DİĞER HABERLER