Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Muharrem Aydın: Güzel günler Ömeranlı’yı bekliyor

26.09.2023 14:52:00
2023-24 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Ömeranlıspor’un antrenörü Muharrem Aydın, yeni sezon planlaması ve kulübün hedefleriyle ilgili olarak konuştu. KONTV’ye özel olarak değerlendirmelerde bulunan Aydın, yaklaşık 40 gündür hazırlıklarına devam ettiklerini belirterek, “Güzel günler Ömeranlı’yı bekliyor” dedi.
Sezon öncesi kampını verimli bir şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Muharrem Aydın, “Yaklaşık 40 gündür eksiksiz çalışıyoruz. Hemen hemen kadromuz tam. Sezon öncesi kampın 1 ve 2. aşamasını bitirdik. 3. aşamasını sürdürüyoruz. İnşallah hazırlık maçlarıyla kalan süreci değerlendirerek sezona başlayacağız. 23-24 kişilik bir oyuncu grubumuz var. Oyuncularımızın neredeyse tamamı Konyalılardan oluşuyor. Sadece 1 tane Konya dışından oyuncumuz var” dedi.

“Ömeranlı ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”
Kulübün mevcut durumu ve hedefleriyle ilgili olarak da konuşan Aydın, “Ömeranlıspor geride kalan sezon Konya Süper Amatör Lig’de şampiyon olan bir takım. Bu sezon da Bölgesel Amatör Lig’de Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Her maça hedefler doğrultusunda hazırlanacağız. Oyuncularımızın Ömeranlı’mızı ve Konya’mızı en iyi şekilde temsil edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Güzel günler Ömeranlı’yı bekliyor” diye konuştu. 

DİĞER HABERLER