Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Konya'daki meslektaşlarıyla buluştu

26.01.2021 12:36:00
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları” programı kapsamında Konya’da görev yapan öğretmenlerle online olarak bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları” programı kapsamında Konya’da görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. 

Bakan Selçuk, öğretmenlere teşekkür ederek sözlerine başladı. 

Salgın döneminde öğretmenlerin göstermiş olduğu gayreti, çabayı takdir ettiğini belirten Bakan Selçuk, velinin ve öğrencinin kendini sahipsiz hissetmemesi, çocukların “öğretmenim var, ona sorarım” demesinin çok önemli hususlar olduğuna dikkat çekti. 
Bakan Selçuk daha sonra ilk sözü Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e verdi. Büyük, Konya’da görev yapan 32 bin 700 öğretmen ve 485 bin öğrenciyle, “2023 Eğitim Vizyonu” doğrultusunda, bu salgın döneminde “Gönüller şehri Konya’da işimizi aşkla yapıyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Konya’nın her zaman öncü bir il olduğuna dikkat çekti. 

Daha sonra Müzik Öğretmeni Özenir Asmacık Koyuncu tarafından orkestra eşliğinde "Mesneviden Ders Aldım” parçası seslendirildi.
Konya’da görev yapan öğretmenler Sıdıka İşler, Seçil Gedik Doğaner, Asuman Aslan, Tuba Öz, M. Ali Yılmaz, Meral Taşpınar, Tuba Vidin, Zekai Kutay, Hatice Mercan, Azra Şerife Şimşek, Fadime Dağcı, Emel Pektaş, İsmail Çeşmecioğlu, Leyla Yaman, Merve Tekeli Aksoy, Samet Tetik ve Hatice Güngör de Bakan Selçuk’a il genelinde ve okullarında yapılan bazı eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

“Ziya Öğretmenle Eğitim Buluşmaları” programında son olarak müzik grubundaki öğretmenler “Entarisi Aktandır” parçasını seslendirdi. 

Bakan Selçuk’un katılımcı öğretmenlere selam ve teşekkürlerini iletmesiyle program sona erdi.

DİĞER HABERLER