Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Milletvekili Usta Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerini ziyaret etti

24.06.2021 16:32:00
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelip, talep ve şikâyetlerini dinledi.
İlçelerde kaymakam ve belediye başkanları ile AK Parti teşkilat başkanlarını ziyaret eden Milletvekili Leyla Şahin Usta, esnaf, odalar, muhtar ve vatandaşlarla  görüştü.
Yunak İlçe Başkanlığında teşkilatla bir araya gelip çalışmaları ve 2023 hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Usta, “Birliğimiz, dirliğimiz daim oldukça tüm hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz” dedi.
“Biz Milletimizden, Milletimiz bizden güç alıyor. Birlikteliğimiz ilelebet inşallah” diye konuşan Usta, babasının vefatından dolayı Yunak Belediye Başkanı Ali Konak'a taziye ziyaretinde bulunup, başkan Konak’a ve ailesine başsağlığı diledi.
Yunak'ın emektar kadınlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Leyla Şahin Usta, “Kadın emeği ile başlayan bu davada kadınlarımızın gücü ve fedakârlıklarıyla Büyük Türkiye hedeflerimize yürüyoruz. Var olun”diye konuştu...
Yunak da Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Kamyoncular Kooperatifini ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgiler alan Milletvekili Usta, Yunaklı şoförler, otomobilciler ve kamyoncuların talepleri, önerileri hakkında istişarelerde bulundu.

Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Usta, Çeltik İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek “Dava arkadaşlarımızla bir araya gelerek 2023 hedefimiz adına yapacağımız çalışmaları istişare ettik. Hedeflerimiz yolunda birlikteliğimiz daim, Allah yardımcımız olsun” dedi.

DİĞER HABERLER