Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

MHP’nin Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir kimdir?

01.02.2024 17:17:00
Mahalli İdareler Seçimi için Konya ilçelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. Buna göre MHP’nin Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir oldu.

Mahalli İdareler Seçimi için Konya ilçelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. Buna MHP’nin Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir oldu. Peki, Savaş Özdemir? 


Savaş Özdemir kimdir?

5 Ağustos 1987 tarihinde Konya'nın Doğanhisar ilçesi, Deştiğin Mahallesinde dünyaya gelen Savaş Özdemir, ilköğrenimini Deştiğin İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Orta öğrenimini ise Doğanhisar Anadolu Lisesi'nde başarıyla geçirdi. 2006-2008 yılları arasında Ankara Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda eğitim alarak Astsubay olarak mezun oldu. İlk görevine İstanbul Ümraniye Yaka Komutanlığı'nda Asayiş Komutanı olarak atandı. 2010 yılında Bingöl Aktarım Birliği'nde görev yaparken, askeri kariyerini bırakarak Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Eğitim Fakültesi Zihin Engelliler Öğretmenliği bölümünde eğitim almaya başladı. 2014 yılında mezun olarak sevdalısı olduğu Doğanhisar’a Özel Eğitim Öğretmeni olarak atandı. 

 

DİĞER HABERLER