Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

MHP'nin Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci kimdir?

01.02.2024 15:22:00
Mahalli İdareler Seçimi için Cumhur ittifakı bünyesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Konya ilçelerindeki belediye başkan adayları belli oldu. Buna göre Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci oldu. Fatih Demirci kimdir? İşte biyografisi…

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçimlerde yarışacak başkan adayları da belli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi’nin, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde Konya’nın Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci oldu.

 

MHP Çumra Belediye başkan adayı Fatih Demirci kimdir?

Fatih Demirci, 1985 yılında Konya'da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul eğitimini Konya'da tamamladıktan sonra, lise öğrenimini Veteriner Sağlık Meslek Lisesinde geçirdi. Üniversite eğitimini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinde başarıyla tamamlayan Fatih Demirci, 2002-2006 yılları arasında özel sektörde çalıştı. 2006 yılında memuriyet hayatına Erzurum Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü'nde adım attı ve 2010-2018 yılları arasında Akören ilçesinde Mühendislik ve İlçe Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2018 yılından itibaren ise başarılı bir şekilde Çumra ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. Çumra Yenisu Mahallesine nüfusuna kayıtlı olan Fatih Demirci, evli ve 2 çocuk babasıdır. Son olarak, 15 Ocak 2024 tarihinde MHP Çumra Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştır.

DİĞER HABERLER