Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Mevlid Kandili’nin 1450. yılında 1450 Kur’an-ı Kerim ve kumanya yardımı

22.10.2021 18:29:00
Abdullah Baba Vakfı, Mevlid Kandili’nin 1450. yılında, yurt içi ve yurt dışında toplam 1450 Kur’an-ı Kerim ile 1450 kumanya yardımı yaptı.
‘İyilikte öncü’ çalışmalarıyla yurt içi ve yurt dışında binlerce kişiye ulaşan Abdullah Baba Vakfı, Mevlid Kandili’nin 1450.yılında iki güzel yardım çalışmasına vesile oldu. 

Abdullah Baba Vakfı İnsani Yardım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mendi,  Âlemlere rahmet olan Hazreti Muhammed’in doğduğu günü, hediyeleşme sünnetiyle anmayı anlamlı bulduklarını ifade ederek hayırseverlerin katkılarıyla, her iki bağış çalışmasında da 1450 rakamına ulaştıklarını belirtti. 

Kandil özel bağış çalışması ile Afrika’da zor şartlarda eğitim gören binlerce çocuğa ulaştıklarını dile getiren Başkan Mendi, yurt dışı yardımlarının yanı sıra yurt içi faaliyetlerinin de devam ettiğini söyledi.

Vakıf Başkanı Mendi Ayrıca Kenya’nın Tana nehri bölgesinde başlanan Abdullah Baba Mescidi inşaatının devam ettiği söyleyerek bu projeye destek olmak isteyen hayırseverlerin ‘https://www.abdullahbabavakfi.org/online_bagis.php’ ya da telefonla arayarak destek olabileceklerini  ifade etti. 

DİĞER HABERLER