Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Merthan Mutlu: Kendime en yakın Konyaspor’u hissettim

14.12.2023 15:48:00
Konyaspor’un başarılı oyuncularından Merthan Mutlu, yeniden evi gibi gördüğü Konyaspor’a döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

“7 yıl sonra eve dönüş gibi oldu” diyen Merthan Mutlu, “Transfer sezonunda biraz beklemiştim geçen sezonu iyi geçirdiğim için. Kendi adıma en doğru kararı vermek istiyordum. Kendime de en yakın Konyaspor’u hissetim. Daha önce forma giydiğim, bildiğim bir kulüp. Tanıdığım insanlar var. O yüzden burada olmak istedim. Evime geri döndüm diyebilirim” dedi.


“Sezon beklediğimin üstünde geçiyor”
Başarılı oyuncu sezonla ilgili olarak, “Beklediğimin üstünde geçiyor sezon açıkçası. Genel olarak oyunculara karşı ön yargı vardı. Bu ön yargıları yıktığımızı düşünüyorum. Sahaya çıkıp işimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Taşın altına hepimiz elimizi sokuyoruz. En iyi mücadelemizi sergileyip taraftarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Kulübümüz sağ olsun tüm imkanları sunuyor bize” diye konuştu.


“En olgun çağdayım”
Mutlu, Basketbol olarak en olgun çağımdayım. Doğru yerde, doğru zamanda… İleriyi çok düşünmüyorum. Sadece bu sezona odaklıyım. Takıma en iyi şekilde faydalı olmaya çalışıyorum. Şu an sadece işime odaklanmış durumdayım” ifadelerini kullandı. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER