Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Matbaadan kitap değil uyuşturucu çıktı! Ağabey kardeş tutuklandı

11.01.2023 11:15:00
Konya’da bir matbaaya düzenlenen operasyonda binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan ağabey kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan bir matbaada çok sayıda uyuşturucu zulalandığı bilgisine ulaşan Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 
6 BİN 48 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRDİ
Polis ekipleri söz konusu matbaaya operasyon düzenledi. Yapılan aramada matbaanın deposunda 108 kutu haline toplam 6 bin 48 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. 
OTURDUKLARI EVLERİ DE UYUŞTURUCU YUVASI ÇIKTI!
Narkotik ekiplerince iş yerinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilmesi üzerine şüpheli iş yeri sahibi Mustafa A. ve kardeşi Halil A’nin ikametlerinde de arama yaptı. Uluırmak Mahallesi’ndeki iki ayrı ikamette polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda ise 171 adet uyuşturucu hap, bir miktar kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi.
AĞABEY KARDEŞ TUTUKLANDI
Haklarında “uyuşturucu madde kullanmak” ve “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlarından adli işlem başlatılan Mustafa A.ve kardeşi Halil A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

DİĞER HABERLER