Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Maç keyfi, Kontv’de yaşanır

18.11.2022 16:46:00
Maç keyfi her zaman olduğu gibi yine Kontv ekranlarında yaşanacak! Konya Süper Amatör Lig’in güçlü ekiplerinden Fuzulev Ömeranlıspor, ligin 6. haftasında kendi evinde Kulu Belediyespor’u konuk edecek. Yarın Ömeranlı Stadyumu’nda oynanacak zorlu mücadele, saat 14.00’te başlayacak. Nefesleri kesecek zorlu müsabaka, Kontv ekranlarından da naklen yayınlanacak
Maç keyfi her zaman olduğu gibi yine Kontv ekranlarında yaşanacak! Konya Süper Amatör Lig’de heyecan tüm hızıyla sürerken, lider Fuzulev Ömeranlıspor ile play-off mücadelesi veren Kulu Belediyespor 6. hafta bünyesince karşı karşıya gelecek! Yarın saat 14.00’te Ömeranlı Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma, naklen ve sadece Kontv’de yayınlanacak.

Ömeranlı lider, Kulu play-off kovalıyor

Bir dönem Konyaspor ve 1922 Konyaspor’da da görev alan tecrübeli teknik direktör Abdurrahman Baysangur ile sezona başlayan Fuzulev Ömeranlıspor, ligin ilk 5 haftalık sürecinde 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ömeranlı ekibi topladığı 12 puanla, maç fazlasıyla liderlik koltuğunda kendisine yer edindi. Mavi-beyazlıların rakibi Kulu Belediyespor ise, çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak hanesine 7 puan yazdırdı. Kulu ekibi puan cetvelinde 6. sırada bulunuyor.
(Mustafa Durmuş)

DİĞER HABERLER