Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kurdaki artış ve perakende sektöründeki son gelişmeler Konya’da masaya yatırılıyor

27.12.2021 13:35:00
Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve Konya PERDER’in işbirliğinde perakende sektöründeki gelişmeler ve son zamanlarda kurdan kaynaklı yaşanan fiyat artışları Konya’da düzenlenecek olan programda masaya yatırılacak.
Türkiye Perakendeciler Federasyonundan 60 kişilik bir heyet 28 Aralık Salı günü Konya’ya geliyor. Konya PERDER’in ev sahipliğinde federasyon yöneticileri, yerel perakende temsilcileri ve Konyalı üretici firmalar bir araya gelecek. Dedeman Otel’de 13.30’da başlayacak olan programda son zamanlarda kurdan kaynaklı yaşanan fiyat artışları kurultayda masaya yatırılacak. 

Düzenlenecek olan programla ilgili konhaber.com’a açıklamalarda bulunan Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Kaya “Türkiye Perakendeciler Federasyonundan 60 kişilik bir heyeti Konya’mızda ağırlayacağız. Perakende sektörünün sıkıntıları ve beklentilerini konuşacağımız programda özellikle kurdan kaynaklı fiyat artışlarının düşmesini özellikle fabrikalardan talep edeceğiz. Yerli ve milli marka değerine sahip market zincirleri olarak her zaman halkımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kurdaki düşüşün ardından ilk Konya’daki marketlerden başlattığımız indirimlerimiz ülke geneline dalga dalga yayıldı. 2 gün sürecek olan organizasyonda bu sıkıntılarımızı dile getireceğiz. Sektör temsilcilerimizin sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyip çözüm önerileri sunacağız. Perakende sektöründeki temsilcilerimize Konya’da gıda sektöründe üretim yapan firmaları ziyaret edip, stantları gezdireceğiz” dedi. (Konhaber / Kemal Sayın)

DİĞER HABERLER