Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kurban Bayramı öncesi trafik tedbirleri artırıldı

08.07.2022 21:36:00
İçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramında trafik kazalarının önüne geçmek için teyakkuzda. Konhaber Muhabiri Konya-Ankara yolunda gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı. Konya’da tedbirler ne durumda? Kentte bayram dolayısıyla kaç personel görev yapacak? İşte ayrıntılar…
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Bayram tatilinin huzur ve güven ortamında geçmesi için çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanlığı, meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek amacıyla gerekli tedbirleri aldı.

Bu kapsamda Konya’da da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, oluşturulan kontrol noktalarında denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Konya- Ankara Karayolunun 40. kilometresindeki uygulama noktasında ekiplerce durdurulan araç sürücülerin belgeleri tek tek kontrol edildi. Kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Bu bayram da emniyet kemeri kullanmanın öneminin vurgulanması için geçen yıl olduğu gibi “Bayramınız kemerli olsun” sloganıyla farkındalık kampanyası yürütülecek.

Bayram tedbirleri kapsamında, Konya geneli 200 motorize ve 80 yaya devriye ekipleriyle birlikte toplamda 600 ek personel görev alacak.

DİĞER HABERLER