Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kulu’da çocuklara su tasarrufu bilinci kukla gösterisi ile anlatıldı

01.03.2022 11:10:00
Kulu ilçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ilkokulu öğrencilerine su tasarrufu bilincini aşılamak amacıyla kukla gösterisi etkinliği düzenlendi.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi tiyatro ekibi tarafından suyu bilinçli kullanma konulu kukla oyunu, öğrenciler tarafından sınıflarda ilgi ile izlendi.

Kulu Mütaş İlkokulunda düzenlenen gösterilerde, son zamanlarda yaşanan kuraklığın gelecekte su sıkıntılarının yaşanacağına dikkat çekilerek, her bir damla suyun çok büyük önem taşıdığı anlatıldı.

Kulu Mütaş İlkokulu Müdürü Adem Demir yaptığı açıklamada, ‘’ Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında okulumuzda yapılan gösteri ile suyun önemine dikkat çekildi. Öğrencilerimiz, çocuklarımız okulumuza gelen tiyatro ekibini dikkatle izledi. Sergiledikleri oyunda öğrencilerimizi hem eğlendirip hem de suyun önemi hakkındaki önemli bilgileri aktardılar. Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi tiyatro ekibine çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Ertan Özkök/Kulu

DİĞER HABERLER