Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı:

18.05.2022 15:08:00
"İnanıyoruz ki Türk gençliği kendisine emanet edilen bu aziz Cumhuriyeti ilelebet koruyarak, güçlü bir şekilde yarınlara taşıyacak kudrete ve asalete sahiptir. Biz gençlerimize güveniyoruz"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.


Ersoy, mesajında, 19 Mayıs 1919'un, her türlü zorluğa rağmen vatanı ve özgürlüğü için var olmaya çalışan bir milletin kararlı mücadelesinin destanı olduğunu belirtti.


Geçmişten bugüne hiçbir zaman esareti kabul etmeyen Türk milletinin, bağımsızlığı karakteri olarak gördüğünü, Türk gençliğinin ise bunun en büyük teminatı olduğunu vurgulayan Ersoy, "İnanıyoruz ki Türk gençliği kendisine emanet edilen bu aziz Cumhuriyeti ilelebet koruyarak, güçlü bir şekilde yarınlara taşıyacak kudrete ve asalete sahiptir. Biz gençlerimize güveniyoruz." ifadesini kullandı.


Ersoy, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın kahramanlarını saygı ve rahmetle andı, gençlerin ve milletin bayramını kutladı.


DİĞER HABERLER