Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Köpeklerden kaçan çocuğun korku dolu anları

12.01.2022 14:08:00
Ekmek almaya giden çocuğun mahalledeki sokak köpeklerinin saldırısından kaçıp, nefes nefese kaldığı o anlar kameraya yansıdı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde 8 yaşındaki çocuğun sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanmasının ardından ikinci bir olay daha ortaya çıktı.

Mimar Sinan Mahallesi'nde bakkaldan ekmek alan çocuk, eve dönüş yolunda başıboş köpekler tarafından kovalandı.

SON ANDA BAKKALA SIĞINDI
Paniğe kapılan çocuk, kaçarak çıktığı bakkala geri döndü. Yaralanmaktan kurtularak bakkalda derin bir nefes alan çocuk, uzun süre kendine gelemedi. Bakkalın etrafındaki saldırgan sokak köpekler ise pencereden görüntülendi.

MAHALLELİ İSYAN EDİYOR: HER YER KÖPEK
Artan saldırılar üzerine tedirgin olan vatandaşlar, sokak köpeklerine karşı tedbir alınmasını istiyor.

Mimar Sinan mahalle sakinlerinden Deniz Er, “2 yıl oldu benim kendi çocuğumu ısıralı. Özellikle belediyeyi aradım, gelip alın diye ama hiç gelen alan olmadı. Sonradan geldi aldılar. Defalarca aramamıza rağmen gelip toplamıyorlar. Topladıkları zaman bir daha geri getirip bırakıyorlar. Yani biz toplanmasını istiyoruz. Çünkü çocuklarımız sabah erken okula gidiyorlar. Yine her yer köpek. O gün topladılar yine getirip bırakmışlar. Onlara da acıyoruz onlara da açlar belki o yüzden saldırıyorlar ama ne yazık ki toplamıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Ekmek almaya giderken zorlandıklarını belirten mahallenin çocuklarından Ahmet Yusuf Genel ise “Biz ekmek almaya gelirken bile bizi kovalayan köpekler var. Yani burada çok fazla köpek var. Ekmek almaya gelirken, parka giderken, bir yere giderken hep bizi kovalıyorlar. Onların buradan gitmesini istiyoruz.” diye konuştu.

DİĞER HABERLER