Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyasporlu Prip, gol attığı için çok mutlu

12.02.2024 14:42:00
Konyaspor’un Danimarkalı kanat oyuncusu Louka Prip, Süper Lig’in 25. haftasında oynanan Ankaragücü maçının ardından özel açıklamalarda bulundu. Prip, gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Konyaspor’un Danimarkalı oyuncusu Louka Prip, Süper Lig’in 25. haftasında iç sahada oynanan ve 1-0 kazanılan Ankaragücü maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Danimarkalı futbolcu alınan bu galibiyetin özgüven açısından çok iyi geldiğini ifade ederek; çok mutlu olduğunu söyledi. Prip, galibiyeti getiren golü kendisinin atmasından dolayı da ayrıca mutlu olduğunu ifade etti. 


“Güzel bir galibiyet oldu”
Ankaragücü maçının 38. dakikasında sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Louka Prip, maçı ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Çok güzel bir galibiyet oldu. Bu galibiyete gol atarak katkı sağladığım için ayrıca mutluyum” dedi.


“Beşiktaş maçında da kazanmak istiyoruz”
Prip, “Aldığımız bu galibiyet çok önemli. Bu galibiyetten sonra gerçekten çok büyük bir özgüven kazandık. Önümüzdeki Beşiktaş maçını da kazanarak galibiyetlere devam etmek istiyor, yükselişe geçmek istiyoruz” diye konuştu. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER