Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyasporlu futbolculardan minik taraftarlara sürpriz!

15.04.2023 13:01:00
Konyasporlu futbolcular İbrahim Sehic, Guilherme Sitya ve Soner Dikmen, yeşil-beyazlı minik taraftarlara sürpriz yaptı. Anadolu Kartalı’nın başarılı oyuncuları minik taraftarların evlerine giderek onlara yeşil-beyazlı forma hediye etti.
Konyasporlu futbolcular, yeşil-beyazlı minik taraftarlara sürpriz yaptı. Anadolu Kartalı’nın başarılı file bekçisi İbrahim Sehic, sol beki Guilherme Sitya ve orta saha oyuncusu Soner Dikmen, yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş minik taraftarları evlerinde ziyaret etti. Daha önce tespit edilen minik taraftarların aileleriyle iletişime geçilirken, sonrasında da onlara yapılacak sürpriz için kollar sıvandı.
Röportaj sandılar ama...
İlk olarak kendileriyle röportaja geldiklerini düşünen minik taraftar, Konyaspor ve futbolcularla ilgili soruları yanıtladı. Kendilerine Konyaspor sevgisini kimin aşıladığı, hangi oyuncuyu çok beğendiği gibi sorular yöneltilen minik taraftarlar, sonrasında esas sürprizle karşılaştı. 

Mutlulukları gözlerinden okundu
Röportajların ardından odalarına geçen minikler, kendilerini bekleyen sürprizle karşılaştı. Yiğit ve Aydın İbrahim Sehic’i, Duygu Su Guilherme Sitya’yı, Umut, Hüseyin Necmettin ve Mehmet Fatih ise Soner Dikmen’i karşılarında buldu. Minik taraftarların o anki mutlulukları ise gözlerinden okundu.
Konyasporlu futbolcular, forma hediye etti
Konyasporlu futbolcular, minik taraftarlarla bir süre sohbet etti. Sohbetin ardından oyuncular, yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş miniklere isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye etti.

Duygu Su, KONTV kameralarına da takılmıştı
Konyasporlu minik taraftarlardan Duygu Su, bu sezon Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 kazanılan Kayserispor maçının ardından Kontv kameralarına takılmıştı. O an duygu yoğunluğu yaşayan minik taraftar, gözyaşlarına da hakim olamamıştı. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER